:)

Idag bär det av till Petras stuga med henne, Louise och kära Ash. Vi var och handlade en massa gott igår så nu klarar vi oss nog några dagar.
Vi har blivit världens brädspelsnördar. Har spelat bondespelet 2 kvällar i rad nu och en hel del sånt lär det bli ute i Prästgrundet med. Jag hoppas på sol också så man kan jobba på brännan och ta årets första dopp. Mysigt kommer det bli! Synd att Reneé är så duktig att jobba att hon inte kan följa.


Ungefär såhär tänker jag mig att det ser ut vid stugan.

Alice i Underlandet

Trailern till den nya Alice i Undelandet-filmen har kommit ut. Hittade en bra version på JewTube. Kolla in!



Jag bara älskar Alice i Underlandet. Denna måste ses!

Glaceogon

Dags för nya brillor då. Vilka ska man ta? Måste bestämma mig fort :o



Amigurumi - Virkningskonst från Japan

Mor lånade en amigurumibok åt mig idag. Amigurumi är en slags virkningskonst från Japan som går ut på att virka roliga, söta dockor och annat. Har lite svårt än så länge och tappar bort mig hela tiden, men detta kommer jag förhoppningsvis underhålla mig med ett tag. Och är det inte ganska awesome?


ZOMG!!!11!1

Anledningen till att jag inte bloggat på länge är inte för att jag har för mycket att göra, utan tvärtom. Här händer exakt ingenting dygnet runt. Väldigt ointressant helt enkelt. Mina dagar består av att sitta vid datorn, kolla film, spela tv-spel och måla. Inte mycket därtill. Inget blir ju bättre av att man bor helt öde heller. Hoppas ert liv är lite mer intressant.

Något som hänt dock är väl att jag var på premiären av Harry Potter och Halvblodsprinsen. Den var grym trots att de hade missat massor av viktiga delar. Men det är svårt att få med allt i en film antar jag.


Bilkörning, Hårfärg & Micke

Körde bil för första gången idag. Känner mig mäkta cool! Var lite svårt i början, men på slutet började jag få in snitsen lite så jag kunde i alla fall köra runt en sväng. Vad gammal man känner sig när man kör bil förresten. Jag hör inte hemma bakom ratten!
Efteråt drog man ner till stan och träffade Ash. Vi köpte hårfärg och gick hem till henne och färgade så nu är übersmexx i håret båfa två. Mitt hår blev rätt igen för ekonomins skull.
Mycket annat har jag inte gjort idag. Bara varit hemma och kollat på gamla O.C. och Fruits Basket. Och så har jag kollat på Michael Jackssons "minnescermoni" på 4an. Konserten var ju bara HUR grym som helst!♥


devianTARD

Som den dA-nörd jag är måste jag visa några av mina senaste favoriter:

   

Trodde först att #2 var ett foto. Sjukt skillad brud som ritat! Och den sista är heeet *drool*. Ge mig honom irl plz!

Slut På K-On!

Såg just klart K-On! Den var awesome! Länge sen jag hade tid/ork/lust att se en hel animé.
Kolla K-On! på Hidden Anime.



Stenö

Fick sms av Ash vid 12 om att det var dags att åka till stranden för första gången i år. Så jag klev upp, gjorde mig i ordning och fick skjuts till stan med mor min. Jag och Jossan H handlade fika och tog sedan moppen ut till Stenö där vi mötte Ash och Spiderman. De var lite duktigare än oss och pallade cykla dit (dock har jag 1,5 mil längre än de så jag har min ursäkt).
STEEEEK! tänkte vi och lade oss på stranden bland fakenegers och moobs. Men inte fan varade den steken heller. Inte långt senare försvann solen och när mina vänner kom upp ur vattnet så började det t.o.m. regna.Vi packade ihop grejorna och gick till restaurangen och köpte pommes istället medan vi väntade på bättre väder. Vädret blev inte bättre. Tycker synd om Ash och Spider som fick cykla hem i regnet i blöta badkläder...


I wish.

RSS 2.0