HP-maraton Ikväll!

Har varit ute och stekt på gården idag igen med hemmagjord islatte. Mums på den och på finvädret! Inte mums på min mamma dock som är skitsur för att jag vill tvätta mina skor tills imorgon. Varför hon är sur? Ingen vet. Känner inte för att gå runt i varma sneakers vilket är det enda alternativet annars. Om man inte räknar med gamla converse som inte ens ser ut som skor längre.
Ikväll kommer det män hit och vi ska se Harry Potter 3, 4, 5 och tagga inför premiären av 6an. Det kommer bli grymmers kan jag lova!
Imorgon sätter jag och Ash av mot Sundsvall och gatufesten. Men som de fattiga tattarungar vi är har vi bara råd att gå när det är gratis inträde, så det blir tisdag - onsdag. Det kommer bli spännande, man vet aldrig vad som kan hända... ;)


Slapp Sommar is the Shit

Jag har stekt i solen med K-On! rullande på laptopen. Tack du som uppfann bärbara datorer. Så tråkigt att sola framsidan annars. Ganska värdelöst också iofs eftersom jag aldrig blir brun.
Mamma och jag gjorde fajitas enligt Petras recept. Det blev asgott. Dock var vi lite klantiga och tappade ut nästan hela min rulle på spisen så vi fick plocka upp kladdet igen.
Så vad ska man göra nu? Känner mig som en animétard när jag kollar animé 24/7, men finns inte så mycket annat att hitta på här i bushen. Dags att åka ut på äventyr snart tycker jag!


Såpbubblor & VK

Hemma från Gävle nu. Trevlig dag igår. Först drog jag och Ida och fikade på George's. Massa gott! Ida var dock lat och jag fick springa och hämta vatten åt henne och greja. Jag ska ha igen det någon gång!
Sen skulle vi gå på Clas Ohlsson och leta xbox-kontroll åt Alex, men istället hittade vi såpbubbor :D Köpte med oss en stor burk hem och satt på balkongen och blåste i flera timmar som de lättroade ungar vi är. Sannas armband fick agera "blåsmojjar".
Sen spöade de mig på basket fast jag hade Charre-power:( Ska fan träna så jag kan ta revange(?)!
Var tänkt att vi skulle kolla hela Vampire Knight, men när vi kommit till episod 10 var klockan närmare 3 och Sanna hade redan gått och lagt sig och jag och Ida var trötta, så det blir väl att kolla klart själv ikväll.
Asnajs var det i alla fall!:)<3


Misty goes to Gävle

SItter hemma hos Ida i Gävle och väntar på henne medan hon duschar. Det är freaking varmt idag! Svettas som en gnu.
Vi ska dra ner på stan och träffa Sanna sen blir det tjocka oss på George's. Mmmmm! Sen Vampire Knight hela natten :D(Y)

MJ död...?

Det får inte vara sant. Snälla säg att det är ett dåligt skämt.



weyweyw på laan

Älskade lan!! Tänker inte skriva me rför jag har sderomet slappy fngers just nu.


|_@^/|)@6$!

YEAAHAHH nu kör vi!11!!1!!



ART #1

Länge sedan jag ritade nu, speciellt digitalt, men igår natt skapade jag denna:


Han ser lite läskig ut och vad håller örat på med? Aja.
Kolla min deviantART för mer.

Alla Dagar 8-21

Är inte midsommar en dag? Varför står det öppet alla dagar 8-21 och sen är det stängt klockan 20.00?
Jag, syster och hennes pojkvän skulle åka och käka tänkte vi. Klockan var väl nära 8 när vi åkte och alla ställen i stan var stängda. ALLA! Till och med Donken som ska stänga 12. Ica och e-center som ska stänga 9 var helt döda. Dom har ju förfan öppet på jul och andra helger är det så svårt att ha öppet på midsommar då?



Fin Midsommar Aiiight

Här firar vi midsommar med brownies, jordgubbar och Nintendo 64 (Y)


Najs Kväll + Vidrigt Rum

Kom just hem från Renée. Hon, jag och Jossan hade mysigt med dryga tjejfilmer, muffins och nachos. Sedan kollade vi på en massa gamla kort också. Så vi såg ut va! xD Det var kul i alla fall - tills jag skulle hem med bussen som aldrig kom. Mor min fick åka och hämta mig mitt i natten istället. Stackarn. Ska säga till far att han ska ringa och klaga imorgon. Han är bra på det.
Nu har stökigheten i mitt rum gått för långt btw. Hittade en gammal uräten skål med något som liknade fil och müsli i under sängen. Rummet gick just från ostädat till äckligt. Funderar på att stanna hemma och städa det imorgon. Det är midsommar, jag vet, men vi brukar inte ha som tradition att fira något speciellt ändå. Familjen är bortbjuden på grillning. Det skulle säkert vara kul, men jag kommer bara äta jättemycket. Do not want.

Neopets

Dags att börja spela Neopets igen då hhehhehehhe..


Boredom

Imorse var jag hos tandläkaren och det gick bra - inga hål:)
Sen har jag spelat Kingdom Hearts mest hela dagen och nu har jag extremt jättetråkigt och vet inte vad jag ska ta mig till. Orkar inte kolla film heller. Känns det som jag gjort hur mycket som helst sedan lovet började. Önskar jag bodde närmre lite folk! Hatar att bo så långt borta:(...
Tror jag ska sova. Igår gick jag och lade mig klockan nio för jag hade så tråkigt. Awesome liv där!(Y)


Ben & Jerry's Flipped Out


Jag borde sova, men så hittade jag detta och det är ju helt otroligt underbart! Kom till Sverige, jag lovar att ta bra hand om er!

Najs Dag Yeah!



Mumma!

Idag var det plättätning och Tsatsiki som gällde hemma hos mig! Bjöd hit mina bästaste bästisar Jossan & Renée och så myste vi loss :D
Asgott var det och Tsatsiki-filmerna var totalt grymmers förstås.

Ge mig Tsatsiki! Han är fan het fast han är 10(?).

Sen blev det ananas, olika jordnötter och muffins så nu är jag fortfarande mätt. Fast en kesomacka vore ju gott....
Hmm ska gå upp, pappa kommer dra ur modemet om han hör mig här nere den dryge satan.
Japp. Nu är jag uppe. Det blev ingen kesomacka :( intressant yeah.
När mina kära vänner åkte hem spelade jag Kingdom Hearts. Jag suger på tv-spel. Så fort jag fastnar slår jag av och spelar inte på några månader. Därför jag är på ettan än. Men nu fick jag upp spelsuget så det kommer bli mer gameing framöver!


En trevlig dag/kväll var det i alla fall! <3

Röjjig Avslutning

Då har man slutat skolan då! Känns jätteskönt att slippa stress och så, men nu har jag istället ingen aning om vad jag ska göra om dagarna. Klädde upp mig lite på avslutningsdagen. Något jag gör väldigt sällan.

Det var uppklätt för att vara mig, okej? xP (notice cs-hållningen)

Som alltid när det är skolavslutning så brukar det vara lite röj på stan. Och det var det i år med kan man säga. Dessutom regnade det onödigt mycket och såhär fina var våra skor efter vi sett Dead By April:

Vill inte ens veta vad hälften av "leran" består av.

Efter spelningen drog vi runt på stan lite i regnet. Sedan gick vi till Statiol för att handla lite onyttigt. Det fina vid den tidpunkten var att vi var så sjukt blöta att vi inte längre behövde vika undan för vattenpölarna. Sen gick vi hem till Blondie där vi drog av oss de blöta kläderna och kröp ner i sängen. Det var meningen att vi skulle kolla på Peter Pan (Jeremy Sumpter måste vara världens hetaste p14), men jag tror både jag och Ash slocknade på en gång.
Väldigt trevlig kväll i alla fall. <3


Anti-Ana

För ett tag sen hade jag en period då jag såg asmånga dokumentärer om anorexi och ätstörningar. Tycker det är stört, men intressant. Det kom det upp en sådan video i mina "rekommenderade videor" på YouTube igår så jag tänkte att jag skulle kolla. I dokumentärerna pratar dom ofta om Pro-Ana och att det finns hemsidor som ger de sjuka "stöd". Så jag googlade för att kolla hur en Pro-Ana-hemsida såg ut. Så jävla sjukt. Så här stod det t.ex. på en sida:
"Att leva med Pro Ana är att välja en livsstil, inte en sjukdom. Plus att en sjukdom väljer man inte. Men Ana, kan man välja!"
Här är exempel på vad en Pro-Ana-tjej skriver i sin blogg:
"Om du är smal visar det att du har kontroll.
Du kommer inte att ha några problem att se sexig ut.
Att äta är DÅLIGT, att inte äta är BRA."
"Ät vid en spegel, helst naken, och se hur mycket du vill äta då?
Ha ett gummiband runt midjan och dra åt när du vill äta. Du kommer träna dig själv att inte vilja äta.
När du är tunn som luft, så är du nästan perfekt."


Okej. Orka att det de ser som "kontroll" i livet är att de bestämmer om de ska äta eller inte. Och sist jag kollade så var det ganska bra att äta om man ville överleva. Det fanns massor av sjuka knep som man skulle använda sig av. Jag vill inte ens skriva dem här. Och dessutom, är detta sexigt?


Inte enligt mig. Själv sitter jag och trycker i mig jordnötter och chips nu och jag får bara lust att hämta en skål till när jag ser sånt här! Vart fan tar världen vägen?
Blir seriöst skitirreterad. Okej om ni slutar äta, men tro inte att någon bryr sig. Ni är fortfarande fula som stryk på insidan. Och det hjälper inte om ni har kropp som en wannabe-afrikanskt barn om ni ändå ser ut som skit i nyllet. Face it.

Några videor alla borde se:
Anorexia Boy
Anorexia Girl

Studentfirande!

Var till Bollnäs idag för att kolla när syrran tog studenten. Dock hade ingen av oss nån kamera med oss så det blev lite fail, men hon skulle få bilder av kompisar sen. Det regnade en jävla massa vilket inte var så kul. Jag slapp i alla fall gå barbent i klänning. Glad för det!
Sen åkte vi hem och var hemma runt halv fem. Sedan dess har vi bara ätit och ätit och jag är helt jävla mätt nu! Så här blev cupcakesen jag bakade:


Awesome shit, right? Längtar redan tills jag blir hungrig igen så jag kan ta en till.

Nej nu blir det Malcolm In The Middle!


Jag <3 Sims 3

LOLoj. Blev några timmar med Sims som sagt. 5? Det ägde hårt iaf.
Vill att irl-livet ska vara lika asmegahäftigt som Sims så man kan ha koll på sina mätare, lära sig asmycket av en enda bok, bli kär på en dag och sånt. Det vore coolt!

Lite pros and cons med 3an jämfört med 2an:

Bra:

  • Lite coolare grafik och såna grejor.
  • Ballt att man kan gå runt i staden och känna sig som ett fritt barn på äventyr.
  • Att jobba känns mycket roligare och det finns fler olika jobb att välja mellan nu.
  • Finns hur många sätt som helst att förvandla simmarnas utseende på.
  • Man kan välja bland en massa olika egenskaper.
Dåligt:
  • Musiken. Viss musik låter som 2an och resten suger. Vi vet alla att 1ans musik var grymmers och inget kommer någonsin att nå upp dit.
  • Den är "laptop-anpassad" vilket betyder att man måste styra med pilarna. Drygt!
  • Saknar fortfarande anden i lampan & hjärtsängen och sånt spännande från de gamla tilläggen.
  • Man kan inte längre göra awesome gubbar som den här:

The Sims 3

Dags att börja gamea Sims 3. Känner att jag kommer vara frånvarnade några timmar, hehe.


Jag Vill Också Ta Studenten

Grillfest hos Natta igår & det var awesome. Fler fester på tisdagar plz! Hon hade dock en sjukt dryg fyllekärring till granne som kom och tog över festen och ville knäppa massa kort och härja. Nej tack! Men annars var det najs, vi grillade och åt, spelade kubb, lekte så ska det låta och kollade på film:)

Idag var det meningen att jag skulle på picknick med Söderhamnsborna som fick lov idag, men vädret suger så det blev inget. Vi tar det en annan dag hoppas jag!
Jag och mamma har varit på e-center och handlat det sista inför syrrans studentbjudning imorgon. Vi köpte lite blommor och små presenter till henne också.
Har just tagit ut mina cupcakes ur ugnen och de ser asgoda ut! Chokladmuffins med vita chokladbitar och cream cheese frosting ska det bli! Yumyum!

"Media-dag" & GD

Idag var det "media-dag" i Hemlingby.  Ca 25 av 70 kom, LOL!!11! Känner mig som en fruktansvärt duktig elev som orkade pallra mig dit. Sarah och Emma var där och lekte med mig så det var rätt chill dårå!
Det var Green Day-special i nya Rock Sound så jag var tvungen att köpa. Den var hakkin awesome! :'D Jag är kär i BJ.

Ikväll blir det som sagt grillning hos Natta. NAJS! säger vi om det!

Peace out homedawg!


Cookiiiies!

Känner för att baka något asgott och fint till syrrans stundentfika :D Typ något i den här stilen:



Okej, det kanske är lite mer än jag klarar av även om jag är awesome as hell på att baka, men ska fan försöka göra något ballt! 8D

Spider-Man is Awesome

Sitter i min Spider-Man-tröja och kollar 3e filmen! Synd att den inte är lika bra som 1an & 2an...


Jag hatar Gävle

Idag har varit en värdelös dag. Började åka mot skolan 06:20 och kom hem 13:40. En timme av den tiden var skola. EN! Resten (6 timmar och 20 minuter!) gick åt till att resa och att vänta på att få resa. Jossan och Renée var i alla fall assnälla som väntade på bussen med mig fast dom höll på att hungra ihjäl. Tur att det är sommarlov snart så man slipper Gävle och kan hänga hemma i Söderhamn istället.
Kerstin ringde nyss och sa att mormor var på sjukhus nu och inte mådde så bra. Hoppas hon blir bättre...
Jossan gjorde mig lite gladare i alla fall och frågade om jag skulle hänka på grillpartaj imorgon och det säger man ju aldrig nej till!(:
Hittade en soffa som verkade ganska mysig. Check it out!


Cosplay är coolt, jag lovar!

Det är det faktiskt! Om inte annat så är det kul att kolla på:













Skräcknatt

Igår natt var det dags för skräckfilmer hemma hos Petra. Det blev Motorsågsmassakern, Death Silence och Rocky Horror Picture Show (som ju inte är en skräckfilm, men läskig på sitt sätt...). Och! Det var definitivt något/någon utanför dörren :o helt säker!
Massa svullande blev det iaf, när vi lyckades pricka in en icke-gross scen att äta till. Sen fick Mattias några asgarvattacker så han var tvungen att gå ut i köket ett tag(Y). Haha. Kul var det i alla fall!
Nästa gång får vi köra ett annat tema, typ komedi.


Tågstress & Huvudstaden

Satt helt lugnt hemma hos Ida när hon plötsligt sa: "Oj, vad klockan är mycket!" Mitt tåg gick om 12 min. Det enda rätta var att kuta så fort jag kunde till tågstation och jag lovar; jag sprang som en gnu till perrongen bara för att se tåget försvinna! Sen satt jag där och var nära på att böla bara för jag var så jävla förbannad över fukking tågjäveln! Är fortfarande sur och sitter nu och lyssnar på gamla godingar av BSB för att lugna ner mig.

Nog om det. Här kommer lite bilder från Stockholm istället:


Åka tåg (som vi hann med!!!)!


Väl framme i Stockholm drog vi först till SF där många hundra kronor gick åt för vissa av oss ;)
Sen var det dags för Ben & Jerry's! Sjukt gott!


Världens underbaraste affär med massor av Barbapapa-grejor :'D


Folk :)


Systrarna Göthe ;)<3


Så här glada var Natta & Jossan91 efter att ha åkt "Insane". Jag hade också velat åka, men vågade inte >____<

Väldigt lyckat dag i det stora hela. Det gör vi om hörrni! :D


Pedobear Plush!

Äntligen har de börjat sälja Pedobear plushies :D
Man kanske ska ta och köpa en när man får pengar ;D


Skola

Snart är det dags för seminarie i mediekunskap. Ämnet är radio. Detta suger och jag orkar inte och vill bara hem. Dock ska jag dra till sjuklingen Ida en sväng efter skolan och ta 5-tåget hem. Hoppas Ida har mat till mig...
Snart är det slut på skolan med. Längtar! På fredag slipper jag drygäckelgävle och kan partaja loss i älskade Söderhamn med älskat folk istället<3 Nästa vecka i skolan kommer bestå av massa "leka-och-ha-kul-med-skolkamraterna" vilket för mig betyder "stanna-hemma-och-sova/kolla-på-film". Hatar att det dom tror ska vara kul är typ friluftsdag ggr 1000. Ge oss mat eller GH-turnering eller nåt annat som är kul på riktigt!


Bal

Idag var det dags för syrrans studentbal och jag var på plats med min sketna digitalkamera. Tyvärr följde den inte med mig hem igen eftersom hon ville knäppa en massa fyllekort så jag får ladda upp bild en annan gång. Korten från gårdagens Stockholmsresa var också där i så ni får inga såna kort heller.
På John Bauer har vi förstås ingen bal eftersom IT-killarna inte vet vad kostym är. Men drömma kan man väl? Hittade riktigt snygga klänningar som jag vill ha till min egna imaginary-prom.


Okej, ingen av dessa klänningar kanske var speciellt balaktiga, men de är sjukt snygga i alla fall!

Stockholm

Klockan är 06.45 vilket faktiskt känns najs eftersom jag brukar gå upp vid 5. Idag drar jag och mina norrländska vänner till Stockholm en sväng och jag hoppas det blir en dag att minnas. Bra väder vore ju ett + om det ska bli nå Grönan, men annars får vi väl hitta på något annat. Hoppas jag får med mig lite grejor hem också, däribland studentpresent till syster. Vi får väl se!


Download Festival 2009



Download Festival '09

Fyfan!
Vill man gå på Download eller? JA!
Jag hatar pengar. Vad är pengar? Jag har aldrig haft några så jag vet fan inte. Men åka till UK vill man ju.

Några band man kommer att missa:
Papa Roach
Shinedown
Volbeat
Billy Talent
Bring Me The Horizon

Och fler skitband man skulle vilja se. Ja, så är det. Gud hatar oss svenskar och ger oss därför endast metal. All bra skit hamnar någon annanstans.

En blogg!

Hey ho!

Ja, nu har man gjort en blogg då. Känner mig inte direkt fett med cool vilket jag förstås hoppades på när jag gav mig in i bloggvärlden. Sanningen är att jag hatar bloggar. Har inte en enda blogg jag följer. De handlar ju oftast om andra människors liv och vem fan bryr sig om det? Men eftersom jag tycker att mitt eget liv är hackin’ awesome så var jag bara tvungen att skapa en blogg för allas bästa.


RSS 2.0